Vind je bedrijf

Bekijk welke vakspecialisten je kunnen helpen bij de uitvoering van je maatregelen. Energieloket Groningen werkt samen met geselecteerde bedrijven uit de regio.

Filter op bedrijven

De bedrijven

Zoek je een bedrijf om je duurzame maatregelen uit te voeren? Wij maken je het graag wat makkelijker! Energieloket Groningen werkt samen met geselecteerde bedrijven uit de regio. Bedrijven die door het energieloket zijn geselecteerd voldoen aan de voorwaarden van SLIM wonen met energie:

  • Het zijn zelfstandig functionerende, erkende bedrijven.
  • Ze zijn lid van een brancheorganisatie die kwaliteitscriteria hanteert voor leden.
  • Ze hanteren leveringsvoorwaarden.
  • Ze zijn deskundig op hun vakgebied, zijn gecertificeerd indien van toepassing of bereid een certificaat op korte termijn te behalen. Ze werken met gekwalificeerd personeel.
  • Ze zijn in het bezit van een aansprakelijkheidsverzekering.
  • Deze bedrijven werken veilig en zijn, indien van toepassing, in het bezit van een VCA-erkenning of de medewerkers zijn in het bezit van een VCA-diploma.

Disclaimer

De informatie die op deze pagina wordt verstrekt, is bedoeld om een indruk te geven van bedrijven die maatregelen om te verduurzamen uitvoeren. De bedrijven die met naam genoemd zijn, kunnen een of meerdere van deze producten leveren of via een ander bedrijf (onderaannemer). Het is echter niet zo dat Energieloket Groningen namens de gemeenten deze bedrijven specifiek aanbeveelt of verantwoordelijk is voor de kwaliteit van het te leveren product. We adviseren jou om altijd zelf onderzoek te doen en verschillende aanbieders te vergelijken.