Wil je ook je steentje bijdragen?

Inspireer anderen en vertel je verhaal!

Je hebt geïnvesteerd in een duurzaam huis. De koude vloer is verleden tijd en vol trots wek je jouw eigen energie op met zonnepanelen. Had je dit maar eerder gedaan, niet? Wij zouden het erg leuk vinden als je jouw verhaal wilt vertellen, want daarmee inspireer je andere inwoners!

Veel mensen twijfelen namelijk over energiezuinige maatregelen, want op internet zien ze door de bomen het bos niet meer. Anderen laten zich bang maken door negatieve verhalen in de media. Over vochtige muren, PUR isolatie of zonnepanelen die brandgevaar zouden opleveren.

Jouw verhaal helpt! Ben je blij met je verbeterde woning en wil je anderen laten zien dat energie besparen niet moeilijk is? Word dan ambassadeur en deel jouw ervaring! Vertel bijvoorbeeld je buren over het rendement van je zonnepanelen of inspireer met je verhaal de leden van jouw sportvereniging. Wij helpen jou ermee!

Als ambassadeur zetten we je graag in het zonnetje. Hoe? Daar komen we uit! We kunnen bijvoorbeeld een mooi verhaal over jou schrijven voor op de website of op Facebook. Maar wij kunnen ook een bijeenkomst met je organiseren. En wordt je helemaal warm van energiebesparing? Dan kunnen we je zelfs een opleiding aanbieden tot energiecoach in onze mooie provincie.

Aanmelden kan hiernaast, maar je kunt ons ook bellen met je idee. Wij staan overal voor open, want jij maakt het verschil!

Ambassadeur

Bewonersverhaal

“Zolang je met deze aardbevingen zelf nog aardgas gebruikt, is het toch een soort van dweilen met de kraan open” – Gert-Jan uit Uithuizen

Lees het verhaal van Gert-Jan