Advies

Hoe kan je thuis geld en energie besparen? En wat past bij jouw huis en portemonnee? Ga je voor dakisolatie, HR++ glas of toch voor zonnepanelen? Of is het allemaal nodig? Om hier achter te komen bieden wij vrijblijvend energieadvies. Met onze gratis quickscan krijg je snel online inzicht, maar je kunt ook kiezen voor een persoonlijk advies. Dat is vooral voor VvE’s en monumenten een verstandige keuze! En wat is de beste manier om de duurzame maatregelen te financiering?

Gratis online energieadvies met de quickscan!

Neem jouw huis onder de loep met onze quickscan! Na 10 vragen over je huis, vertellen wij welke energiebesparende maatregelen bij jouw specifieke woonsituatie passen. Ook geven wij een indicatie van de kosten & baten en laten wij zien welk nieuwe energielabel je kunt halen!

Doe de quickscan!

Kan ik met een VvE geld en energie besparen?

Is jouw woning onderdeel van een Vereniging van Eigenaren (VvE)? Ook dan valt er vaak een flinke energiewinst te behalen. Je kunt met je VvE ervoor kiezen om te sparen voor duurzame investeringen zoals zonnepanelen of isolatie. Zet het op de agenda en gebruik een stappenplan!

Vraag informatie aan!

Is er subsidie of financiering voor mij?

Gemeenten, provinciën, het rijk en banken bieden voordelige financieringen waarmee je jouw duurzame verbouwing kunt betalen. Vaak is er ook subsidie voor isolatie of duurzame verwarming! Wij hebben een handig overzicht waarin je snel kan filteren en zien welke regelingen voor jou van toepassing zijn.

Ga naar het overzicht!

Informatie over duurzame maatregelen

Wil je meer informatie over mogelijkheden om geld en energie te besparen? En het comfort van je huis verbeteren? Wij hebben de belangrijkste duurzame maatregelen op een rij gezet. Ons advies is om altijd te beginnen met isoleren. Dat geeft direct resultaat qua energiebesparing en wooncomfort.

Bekijk de maatregelen

Bewonersverhalen

Wij proberen jou zo goed mogelijk op weg te helpen naar een mooier huis met een lagere energierekening. Goede voorlichting? Daar mag je ons op aanspreken! Maar de meeste mensen krijgen pas dat vertrouwde gevoel als een vriend of een buurtgenoot een goede ervaring heeft, niet? Daarom laten we hier bewoners aan het woord.

Lees verhalen van bewoners