Ga samen aan de slag

Samen aan de slag? In de gemeente Groningen helpt Grunneger Power je op weg, om met je straat, wijk, of dorpsgenoten te verduurzamen. Immers, samen kun je meer dan alleen. Samen worden er zonnedaken, inkoopacties, infoavonden, wijkenergieplannen en heel veel meer te gekke initiatieven georganiseerd. En wat blijkt? Samen bezig zijn met energie verbindt! En zorgt voor financieel voordeel. Grunneger Power zorgt er in de gemeente Groningen voor dat mensen met duurzame wensen de professionele ondersteuning krijgen die nodig is. Dat gebeurd met maatwerk, en daarin helpen leden elkaar. Altijd onafhankelijk, en op jouw tempo. Hier kun je zien waar al Grunneger Power is. En, lees hier wat voor ondersteuning Grunneger Power biedt.

Toolbox

Heb jij je buren op het straatfeest wel eens gevraagd wie er wil verduurzamen? Of begon laatst een van je vrienden hierover op een verjaardag? Veel mensen willen hun energieverbruik aanpakken, maar alleen komt het er vaak niet van. Samen doe je meer dan alleen; bekijk onze toolbox om te zien waar we allemaal ondersteuning voor aanbieden.

Bekijk de toolbox

Op zoek naar een lokaal energiebedrijf?

Energie VanOns is de coƶperatieve energieleverancier uit Noord-Nederland. Zij levert energie tegen een scherpe prijs, want duurzame energie uit Groningen is niet per se duur. Geen grote kantoren en dik betaalde directeuren: dat scheelt!

Ga naar Energie VanOns