Samen aan de slag

Wil je samen verduurzamen?

De Groninger Energiekoepel helpt je dorp! Een duurzaam initiatief starten in je buurt? Vraag het Servicepunt LEV om je op weg te helpen! Buurkracht brengt mensen en wensen in een buurt bij elkaar om samen aan de slag te gaan met energiebesparing. Of kies voor de coöperatieve energieleverancier uit Noord-Nederland. Hieronder vind je een overzicht van de duurzame initiatieven bij jou in de buurt!

Samen met je buren energie besparen?

Buurkracht brengt mensen en wensen in een buurt bij elkaar om samen aan de slag te gaan met energiebesparing. Want samen is dat een stuk makkelijker. En leuker. Besparen tot soms wel 50%. Wie wordt daar niet warm van?

Ga naar buurkracht

Duurzame energie opwekken?

Overal in de provincie zijn dorpen bezig om hun energievoorziening anders te organiseren. Er zijn al groepen die er erg serieus mee aan de slag zijn gegaan. Dit zijn verenigingen en coöperaties, die in de loop der jaren veel kennis & ervaringen hebben opgebouwd.

Ga naar de GrEK

Een duurzaam initiatief starten in jouw buurt?

Het Servicepunt ‘Lokale Energie Voorwaarts!’ is het startpunt voor mensen of collectieven die verder willen gaan dan het isoleren van hun eigen huis. Een zonnepark, windmolen, een duurzaam dorpshuis of energieneutrale buurt? Bij het LEV denken ze met jou mee. Geheel vrijblijvend!

Ga naar het LEV

Op zoek naar een lokaal energiebedrijf?

Energie VanOns is de coöperatieve energieleverancier uit Noord-Nederland. Zij levert energie tegen een scherpe prijs, want duurzame energie uit Groningen is niet per se duur. Geen grote kantoren en dik betaalde directeuren: dat scheelt!

Ga naar Energie VanOns